Taxatierapport nodig?
Deskundig, snel en betaalbaar!

Advies

Wij kunnen u op diverse gebieden van dienst zijn, bij de aankoop van een woonhuis kunnen wij u voorzien van aankoopbegeleiding. Heeft u verbouwplannen dan kunnen wij u voorzien van bouwkundig advies of bouwbegeleiding.

Aankoopbegeleiding.

Onroerend goed kopen doet u niet elke dag. Daarom is de tamelijk ingewikkelde aankooptransactie bij ons in goede handen. Wij kijken kritisch naar de bouwkundige staat, bestemmingsplan, informatieplicht, prijsstelling en financiële haalbaarheid. 
Onze vakkennis en know-how werken in uw voordeel en voorkomen eventuele (juridische en bouwtechnische) problemen. Op basis van onze marktkennis bedingen wij voor u bovendien de beste prijs.

Bouwkundig advies / bouwbegeleiding.

Heeft u een bestaande woning of een woning op het oog en heeft u plannen om deze woning te verbouwen om uw droomhuis te realiseren? Ook hier kunnen wij u de nodige ondersteuning bieden. Wij kunnen fungeren als spil tussen u en de gemeente, architect, aannemer en onderaannemers zodat alles soepel verloopt en uw wensen ook ten uitvoer worden gebracht. Door samen de stappen te doorlopen van idee tot realisatie kunnen per fase vooraf de juiste keuzes gemaakt worden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.