Taxatierapport nodig?
Deskundig, snel en betaalbaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Van Lierop Taxaties en Vastgoed 

VESTIGING LINNE:

Bovenste Boord 6

6067 AG LINNE

Tel. 0475-463091

VESTIGING REUVER:

Broeklaan 93

5953 NA REUVER

Tel. 077-4748515

Email: info@vanlierop.eu

K.v.K. nummer: 13034467

Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of verzoeken.            

Alvast hartelijk dank!

 

Disclaimer:

Van Lierop Taxaties en Vastgoed heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van de website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van Lierop Taxaties en Vastgoed geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.   
Deze website kan (hyper)links naar andere websites bevatten die niet onder controle staan van Van Lierop Taxaties en Vastgoed. Van Lierop Taxaties en Vastgoed is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.   
Persoonlijke informatie verstrekt of verzameld via of in verband met deze website zal uitsluitend worden gebruikt overeenkomstig de voorwaarden van de Privacy Statement.   
De auteursrechten en alle andere (intellectuele eigendoms-) rechten met betrekking tot (de inhoud van) deze website, waaronder onder meer begrepen software, audio, video, tekst en foto’s, behoren toe aan Van Lierop Taxaties en Vastgoed of haar licentiegevers.